новини

Медиите за нас

award

Строителите от "Планекс - Бургас" спечелиха престижната награда "Сграда на годината" за Wave Resort

Това е най-мащабният проект в района на Южното Черноморие през последните години.

project01

"ПЛАНЕКС БУРГАС" СЪТВОРЯВА НОВО БИЖУ

Водещата компания “Планекс Бургас” започва градеж на нов строителен шедьовър. Не е трудно да се прогнозира в аванс, че той ще бъде фаворит в завършен вид, за “Сграда на годината 2021” в отредената за целта категория. Това е лична прогноза на редакцията, предвид многобройните награди от такива церемонии, станали притежание през годините на “Планекс Бургас”. 

good_year

УСПЕШНА ГОДИНА И НОВО ПРИЗНАНИЕ ЗА "ПЛАНЕКС БУРГАС"

Строителната компания “Планекс Бургас” отново е на върха. Строителната компания изпраща силна 2021 година, с ново признание за качество и професионализъм. Нещо, което е постоянен стандарт в дейността на фирмата.

Строителната фирма "Планекс Бургас" облече за бала отличник от ПГСАГ "Кольо Фичето"

Строителната фирма “Планекс Бургас” ООД облече за бала абитуриент от ПГСАГ “Кольо Фичето”. Жестът е за знаменосеца Стамен Въчков, който завършва 12А клас, специалност “Строителство и архитектура”.

new-umbal

НОВ КОРПУС НА УМБАЛ „ДЕВА МАРИЯ“ (НАЦИОНАЛНА ОНКОЛОГИЧНА БОЛНИЦА)

Лятото е сезонът на почивките , но и период на интензивна строителна дейност за екипа на Планекс Бургас ООД.  Горди сме, че строителството на новия корпус на УМБАЛ „Дева Мария“ (Национална онкологична болница) върви с бързи темпове и в договорените срокове. За десет дни се завърша етаж и започва работата по следващия.  Вече сме на плоча 11 или 9-ти етаж. До етаж 15 не остава много…

Планекс Бургас ООД – синоним на  Качество и високи стандарти в строителството!

Видеорепортажи на някои от последните ни проекти